Revista de Rugaciuni si Spiritualitate - Crestinism, Iudaism, Islamism ( Islam ), Hinduism, Budism ( Buddhism )

Religia si Zodiile

Predestinări zodiacale despre credinţă

Horoscop... religios

Este posibil sa existe predestinari in privinta credintei? Este evident ca, da! Gasim aceasta in astrograma noastra in Casa a IX-a. De exemplu, printre persoanele cu Pluton in Casa a IX-a ii aflam pe Nostradamus si John F. Kennedy, iar unii astrologi sustin ca ar fi posibil sa fi fost si Iisus. Toate Casele au guvernatori care descriu ce se intampla in acea parte a vietii noastre si, daca "citim" corect o astrograma, putem "vedea" in Casa a IX-a spiritul si mintea, deci si predestinari in privinta religiei, credintei.
Cum am subliniat in multe ocazii, prezentam aici generalitati asupra zodiilor, deoarece planetele, casele, semnele, sunt dispuse intr-un numar infinit de combinatii, in functie de numeroase alte elemente.
Deci, raspunsul la intrebarea de mai sus a fost dat; da, exista predestinari zodiacale despre credinta, dar ele nu sunt "batute-n cuie", ci sufera numeroase influente. Sa incercam sa le descifram.
Citeste...


Religia si Zodiile

Ingerii si Zodiacul

Material oferit de www.elystar.ro ( Partener OnLine )

In Marea Carte numita Biblia, sunt nenumarate referiri la existenta ingerilor si, asa cum nu ne indoim de existenta Divina, tot astfel, trebuie sa fim de acord cu prezenta imateriala a ingerilor. Omul - cu posibilitatile sale limitate de cunoastere - a simtit nevoia sa-i catalogheze, inregimentandu-i in diverse categorii. Intre acestea, cea a lui Dionisie Areopagitul, care a trait in secolele I-II si a fost convertit de Apostolul Pavel, este marturia cea mai cunoscuta despre cele noua ierarhii ceresti. Astfel, lucrarea sa "Ierarhia celesta" este, poate, cea mai pretioasa marturie despre cei apropiati de Principiul Divin, ea rezumand indatoririle si rolul acestor ierarhii ceresti, intre care si ingerii, despre care Dionisie Areopagitul ne spune ca sunt entitati ceresti, cu caracter de mesageri si ca sunt cei mai apropiati de om. Credem ca fiecare entitate umana are cate un inger-pazitor ; dar nu despre acestia vom vorbi, ci despre "ingerii cardinali", aceia care vegheaza zodiacul. I-am numit cardinali, caci numele lor vine de la cele patru puncte cardinale si de la cele patru elemente : Apa, Aer, Foc, Pamant pe care acestia le guverneaza ; dar veti vedea ca nativii au si alte posibilitati de a cere protectie si ajutor, de la diferiti alti ingeri, dupa cum vom vedea.
Citeste...


Religia si Zodiile

PSALMII LUI DAVID IN RUGACIUNILE ZODIILOR

BERBEC

Berbecul se roaga pentru iertarea pacatului mandriei, astfel :

"Frica de Domnul este curata si tine pe vecie ; judecatile Domnului sunt adevarate, toate sunt drepte.
Cine isi cunoaste greselile facute din nestiinta ? Iarta-mi greselile pe care nu le cunosc !
Pazeste, de asemenea, pe robul Tau de mandrie, ca sa nu stapaneasca ea peste mine ! Atunci voi fi fara prihana, nevinovat de pacate mari.
Primeste cu bunavointa cuvintele gurii mele si cugetele inimii mele, Doamne, stanca mea si izbavitorul meu !"
( Ps. 19:9, 12-14 )
Citeste...
Parapsiholog Radu Botez - parapsihologie paranormal astrologie

© Copyright 2007 - 2017 rugaciuni.ro     Toate drepturile rezervate     Mentiuni Legale
* Reproducerea neautorizata a textelor sau imaginilor de pe acest site este interzisa. Preluarea textelor publicate se poate face doar cu acordul General Editor A.A.P.E.S.

Site-ul oficial al Asociatiei de Astrologie si Parapsihologie ElyStar       (www.aapes.ro) Revista ElyStar OnLine - de Parapsihologie si Astrologie       (www.elystar.ro) Radu Botez - parapsiholog - carte de vizita online Revista de medicina alternativa  (www.infoterapii.ro) Info Parapsiholog - Cabinet de Parapsihologie Paranormal Astrologie Revista InfoMuzica - meloterapie       (www.infomuzica.ro) Carte Psihologie Parapsihologie Revista de Superstitii       (www.superstitii.ro) Revista Vietilor Anterioare       (www.reincarnare.ro) Paranormal - Parapsihologie  (http://www.paranormal-parapsihologie.com) Revista OnLine de Interpretare a Viselor                              (www.oniromantie.ro) Cabinet OnLine de Parapsihologie - Parapsiholog Radu Botez (http://www.parapsiholog.ro) Portal Esoteric (http://www.parapsiholog.eu) Noul tau dictionar de vise -- Enciclopedia viselor pe intelesul tuturor - editie digitala Carte Reincarnare Revista de Arte Martiale - Budo Gym  (http://www.revista.budogymclub.ro/) Revista de Rugaciuni (http://www.rugaciuni.ro) Budo Gym Club - Dojo de Kyokushin Karate Astrologie Tarot Horoscop Numerologie Carte SEX si Zodii Magazin Ezoteric