Revista de Rugaciuni si Spiritualitate - Crestinism, Iudaism, Islamism ( Islam ), Hinduism, Budism ( Buddhism )

Editorial

Cine este Papa Benedict al XVI-lea ?

Caracteristici psihometrice generale
(Joseph Ratzinger)


Nascut la 16 aprilie 1927 in Bavaria, Papa Benedict al XVI-lea ( pe numele sau Joseph Ratzinger ) este nativ Berbec, dominat de Marte, a carui influenta inzestreaza nativul cu inflacarare, dinamism, vointa si forta de caracter. Nu va asteptati la culoarea unei aure triple, dar nici la un tandem cromatic, tandem apartinand altor lideri religiosi ; Dalai Lama si Patriarhul Romaniei. Liderul spiritual al catolicilor poseda o culoare a aurei foarte simpla, dar extrem de sugestiva : culoarea rosie. Aceasta implica o caracteristica tipica "luptatorilor sentimentali", cu o pregnanta latura patimasa, dar deloc daunatoare. Coeficientul bioenergetic de 9,7 este unul bun ( pozitiv ), fapt ce il ajuta mult in depasirea dilemelor existentiale. Cu asemenea trasaturi, nu este de mirare ca, la 19 ani isi incepe studiile universitare de Teologie ; la 24 de ani este hirotonit preot, apoi isi ia doctoratul, pentru ca la 30 de ani sa devina un tanar preot doctor-docent in Teologie. Nativul poseda spirit de organizare si coordonare, nu-si pierde niciodata curajul si este dotat cu o forta de caracter exceptionala ; are un cod de valori morale inflexibile, dar totdeauna actioneaza dupa preceptele onestitatii si dreptatii. Toate aceste calitati ale sale il insotesc timp de cca. 20 de ani cat va preda la diverse Universitati din : Bonn, Munster, Tubingen si Regensburg. In 1977 este ridicat la rangul de Cardinal. Datorita vointei puternice si meritelor sale, nativul implineste cu succes atributiile ce-i revin in diferite comitete ale Bisericii Catolice. Intre altele, cardinalul Ratzinger este timp de cca. 6 ani presedintele Comisiei pentru Catehismul Bisericii Catolice.

Mare truditor si conducator temerar, nativul nu concepe o viata inactiva chiar la o varsta inaintata. Astfel, cardinalul Ratzinger este ales la 19 aprilie in Conclavul din 2005 ca Papa, sub numele de Papa Benedict al XVI-lea, devenind astfel si episcop al Romei, dar si sef al statului Vatican. Si este voia Domnului sa fie asa, deoarece nativilor Berbec le plac provocarile si sunt niste conducatori minunati. Cu atat mai mult cu cat Papa Benedict al XVI-lea are o vasta cultura, vorbeste fluent sase limbi si este autor a numeroase carti si monografii pe teme religioase, de morala si filozofie. Ca Artar, dupa ziua de nastere in zodiacul arboricol, Papa este predestinat a fi o persoana rezistenta, inteligenta si intuitiva. Religiozitatea sa si credinta il intaresc in misiunea sa pe pamant, ca lider spiritual al Bisericii Catolice.


Radu Botez - parapsiholog
www.parapsiholog.ro* Reproducerea neautorizata a textelor sau imaginilor de pe acest site este interzisa. Preluarea textelor publicate se poate face doar cu acordul General Editor A.A.P.E.S.
Parapsiholog Radu Botez - parapsihologie paranormal astrologie

© Copyright 2007 - 2017 rugaciuni.ro     Toate drepturile rezervate     Mentiuni Legale
* Reproducerea neautorizata a textelor sau imaginilor de pe acest site este interzisa. Preluarea textelor publicate se poate face doar cu acordul General Editor A.A.P.E.S.

Site-ul oficial al Asociatiei de Astrologie si Parapsihologie ElyStar       (www.aapes.ro) Revista ElyStar OnLine - de Parapsihologie si Astrologie       (www.elystar.ro) Radu Botez - parapsiholog - carte de vizita online Revista de medicina alternativa  (www.infoterapii.ro) Info Parapsiholog - Cabinet de Parapsihologie Paranormal Astrologie Revista InfoMuzica - meloterapie       (www.infomuzica.ro) Carte Psihologie Parapsihologie Revista de Superstitii       (www.superstitii.ro) Revista Vietilor Anterioare       (www.reincarnare.ro) Paranormal - Parapsihologie  (http://www.paranormal-parapsihologie.com) Revista OnLine de Interpretare a Viselor                              (www.oniromantie.ro) Cabinet OnLine de Parapsihologie - Parapsiholog Radu Botez (http://www.parapsiholog.ro) Portal Esoteric (http://www.parapsiholog.eu) Noul tau dictionar de vise -- Enciclopedia viselor pe intelesul tuturor - editie digitala Carte Reincarnare Revista de Arte Martiale - Budo Gym  (http://www.revista.budogymclub.ro/) Revista de Rugaciuni (http://www.rugaciuni.ro) Budo Gym Club - Dojo de Kyokushin Karate Astrologie Tarot Horoscop Numerologie Carte SEX si Zodii Magazin Ezoteric